Pieczone żeberka smokey bbq serwowane na desce z frytkami i ćwiartkami kukurydzy w towarzystwie amerykańskiego ketchupu.

Pieczone żeberka smokey bbq serwowane na desce z frytkami i ćwiartkami kukurydzy w towarzystwie amerykańskiego ketchupu.
| Żeberka wieprzowe | 1 szt. |
| Steakhouse Frites | 200 g |
| Kukurydza ćwiartki | 3 szt. |
| Sos ketchup amerykański | 40 g |
| Żeberka wieprzowe piecz przez 12-15 minut w temperaturze 170°C. |
| Ćwiartki kukurydzy gotuj przez 8 minut. |
| Frytki smaz w oleju rozgrzanym do 175°C przez 3,5-4,5 minuty. |
| Produkty ułóż na desce i dodaj amerykański ketchup w miseczce. |
| Żeberka wieprzowe 1 szt. | 33,75 zł |
| Steakhouse Frites 200 g | 2,18 zł |
| Kukurydza ćwiartki 3 szt. | 3,17 zł |
| Sos ketchup amerykański 40 g | 0,92 zł |
| Koszt porcji | 39,85 zł |
| Sugerowana cena sprzedaży | 75,00 zł |
Podziel się:
Potrzebujesz pomocy w wyborze odpowiedniego produktu / konceptu lub chcesz uzyskać więcej informacji na jego temat? Napisz do nas!