Ziemniak z szarpaną wołowiną, sosem serowym i warzywami

/ Dania z wołowiną sous vide

Ziemniak z szarpaną wołowiną, sosem serowym i warzywami

Produkty wolno gotowane zaskoczą smakiem niejednego klienta. Pieczony ziemniak podany z szarpaną wołowina i warzywami polany gorącym sosem serowym.

Duże ziemniaki ze skórką10 szt.
Szarpana wołowina1kg
Marchew500 g
Brokuł500 g
Sos serowy500 g
Białe wino150 ml
Masło50 g
Szczypiorek100 g
Sól, pieprz
Ziemniaka nacinamy, wydrążamy część z góry i faszerujemy go szarpaną wołowiną.
Oblewamy sosem serowym i zapiekamy w piekarniku w temperaturze 180°C przez około 8 minut.
Marchew i brokuł blanszujemy, przekładamy na patelnię i karmelizujemy.
Podlewamy odrobiną białego wina, dodajemy masło, doprawiamy solą i pieprzem.
Wykładamy ziemniaka na talerz, posypujemy szczypiorem i dodajemy warzywa.
Dużych ziemniaków ze skórką 10 szt8,93
Szarpana wołowina 1 kg51 zł
Sos serowy 500 g9,99 zł
Marchew 500 g 1,99 zł
Brokuł 500 g 4,99 zł
Wino białe 150 ml6,43 zł
Masło 50 g2 zł
Szczypior 100 g6,88 zł
Sól, pieprz
Koszt 10 porcji92,21 zł
Koszt porcji9,22 zł
Sugerowana cena sprzedaży27 zł
* prezentowana kalkulacja jest przybliżona
Stwórz zestaw:
Stwórz danie z naszym produktem. Wykorzystaj nasze grafiki i zdjęcia.
Produkt
Opakowanie
Materiały reklamowe

Zobacz również inne warianty:

Podziel się:

Napisz do nas!

Potrzebujesz pomocy w wyborze odpowiedniego produktu / konceptu lub chcesz uzyskać więcej informacji na jego temat? Napisz do nas!