Dania z wołowiną sous vide

Propozycje na serwowanie wolno gotowanej wołowiny. Wyrafinowany efekt bez pracochłonnego przygotowania.

Gama przepisów z wykorzystaniem naszej doskonałej wolno gotowanej wołowiny. Produkty z oferty – dają możliwość kreowania niezwykle różnorodnych dań. Przede wszystkim restauracjom – pozwalają bowiem szybko osiągnąć efekt kuchni wysokiej półki. Sprawdzają się również doskonale w ofercie street foodowej – w burgerach lub hot dogach, czy jako część dań tradycyjnych.

Dlaczego warto skorzystać?

  • Wzbogacenie menu o dania „z wysokiej półki”
  • Efekt 8 godzin – w 10 minut
  • Oferta produktów wolno gotowanych
  • Food costy do każdego przepisu
  • Dostępne zdjęcia i inne materiały graficzne
Sposób przygotowania
Sposób przygotowania
Okazje konsumpcyjne
Okazje konsumpcyjne koncept
Surowiec
glowny_skladnik_koncept
Serwowanie
Sposób serwowania
Opakowanie
Opakowanie koncept
Sposób przygotowania
Sposób przygotowania
Okazje konsumpcyjne
Okazje konsumpcyjne koncept
Surowiec
glowny_skladnik_koncept
Serwowanie
Sposób serwowania
Opakowanie
Opakowanie koncept

Skorzystaj z dostępnych rozwiązań:

Burgery na wiele sposobów

Kowal z szarpaną wołowiną i dynią

Dania z wołowiną sous vide

Żebra po azjatycku z ziemniakami schłodzonymi

Dania z wołowiną sous vide

Policzek wołowy na puree maślanym

Dania z wołowiną sous vide

Ziemniak z szarpaną wołowiną, sosem serowym i warzywami

Dania z wołowiną sous vide

Pieczone policzki wołowe podane z ziemniakami i pieczoną dynią

Dania z wołowiną sous vide

Pieczone żebro wołowe podane z frytkami i warzywami