Tradycyjna polska karkówka w towarzystwie papryki, brokułów i cebulki.
Kolorowe danie – szybkie do przygotowania.
/ Karkówka + warzywa grillowane
Tradycyjna polska karkówka w towarzystwie papryki, brokułów i cebulki.
Kolorowe danie – szybkie do przygotowania.
Karkówka - plaster | 10 szt. |
Ziemniaczki Pommes Parisienne | 400 g |
Brokuł | 200g |
Czosnek | 100 g |
Tymianek | 5 g |
Papryka | 300 g |
Cebula | 200 g |
Szalotka | 100 g |
Ocet | 30 ml |
Cukier | 50 g |
Olej | 150 ml |
Koper | 30 g |
Sól, Pieprz | do smaku |
Rozmrożoną karkówkę podsmaż na patelni, dodaj czosnek i tymianek. |
Paprykę, cebulę i szalotkę obsmaż wraz z obgotowanymi ziemniakami i zblanszowanym brokułem. |
Dopraw solą i pieprzem Pokrój cebulę w piórka, dodaj ocet, cukier i koper, wymieszaj i wyłóż na karkówkę |
Karkówka - plaster | 78,8 zł |
Ziemniaczki Pommes Parisienne | 3,1 zł |
Brokuł | 2,4 zł |
Czosnek | 2,5 zł |
Tymianek | 10 gr |
Papryka | 2,9 zł |
Cebula | 1 zł |
Szalotka | 3 zł |
Ocet | 50 gr |
Cukier | 30 gr |
Olej | 1 zł |
Koper | 80 gr |
Sól, Pieprz | 1 zł |
Koszt 10 porcji | 97,4 zł |
Koszt 1 porcji | 9,74 zł |
Sugerowana cena sprzedaży | 39,9 zł |
Podziel się:
Potrzebujesz pomocy w wyborze odpowiedniego produktu / konceptu lub chcesz uzyskać więcej informacji na jego temat? Napisz do nas!