Soczysty burger, chrupiący ser, plastry bekonu w towarzystwie cebuli czerwonej i piklowanego ogarka. Słodko-kwaśna konfitura z żurawiny – przypomina, że nadeszły chłodniejsze dni.

/ Burgery na wiele sposobów
Soczysty burger, chrupiący ser, plastry bekonu w towarzystwie cebuli czerwonej i piklowanego ogarka. Słodko-kwaśna konfitura z żurawiny – przypomina, że nadeszły chłodniejsze dni.
| Bułka z sezamem | |
| Chrupiący ser panierowany | |
| Burger | 200 g |
| Sos do hamburgerów | 25 g |
| Sałata 2 liście | |
| Ogórek piklowany | 20 g |
| Cebula czerwona | 15 g |
| Konfitura z żurawiny | 30 g |
| Usmaż ser (frytownica: do złotego koloru / 180°C). |
| Burgera grilluj przed 4-6 minut. |
| Ogórka cebulę pokrój. |
| Na rozciętą, ugrilowaną bułkę posmarowaną sosem i żurawiną ułóż ser, burgera wołowego, sałatę, ogórka i cebulę. |
| Bułka z sezamem | 2,50 zł |
| Chrupiący ser panierowany | 5,47 zł |
| Burger 200 g | 11,15 zł |
| Sos do hamburgerów 25 g | 0,67 zł |
| Sałata 2 liście | 0,60 zł |
| Ogórek piklowany 20 g | 0,20 zł |
| Cebula czerwona 15 g | 0,09 zł |
| Konfitura z żurawiny 30 g | 0,86 zł |
| Koszt porcji | 21,54 zł |
| Sugerowana cena sprzedaży | 63,00 zł |
Podziel się:
Potrzebujesz pomocy w wyborze odpowiedniego produktu / konceptu lub chcesz uzyskać więcej informacji na jego temat? Napisz do nas!