Soczysty burger, chrupiący ser, plastry bekonu w towarzystwie cebuli czerwonej i piklowanego ogarka. Słodko-kwaśna konfitura z żurawiny – przypomina, że nadeszły chłodniejsze dni.
/ Burgery na wiele sposobów
Soczysty burger, chrupiący ser, plastry bekonu w towarzystwie cebuli czerwonej i piklowanego ogarka. Słodko-kwaśna konfitura z żurawiny – przypomina, że nadeszły chłodniejsze dni.
Bułka z sezamem | |
Chrupiący ser panierowany | |
Burger | 200 g |
Sos do hamburgerów | 25 g |
Sałata 2 liście | |
Ogórek piklowany | 20 g |
Cebula czerwona | 15 g |
Konfitura z żurawiny | 30 g |
Usmaż ser (frytownica: do złotego koloru / 180°C). |
Burgera grilluj przed 4-6 minut. |
Ogórka cebulę pokrój. |
Na rozciętą, ugrilowaną bułkę posmarowaną sosem i żurawiną ułóż ser, burgera wołowego, sałatę, ogórka i cebulę. |
Bułka z sezamem | 2 zł |
Chrupiący ser panierowany | 5,23 zł |
Burger 200 g | 8,79 zł |
Sos do hamburgerów 25 g | 0,69 zł |
Sałata 2 liście | 0,60 zł |
Ogórek piklowany 20 g | 0,20 zł |
Cebula czerwona 15 g | 0,10 zł |
Konfitura z żurawiny 30 g | 0,89 zł |
Koszt porcji | 18,50 zł |
Sugerowana cena sprzedaży | 55 zł |
Podziel się:
Potrzebujesz pomocy w wyborze odpowiedniego produktu / konceptu lub chcesz uzyskać więcej informacji na jego temat? Napisz do nas!