Klasyczny kowal wołowy z żurawiną

/ Burgery na wiele sposobów

Klasyczny kowal wołowy z żurawiną

Soczysty burger, chrupiący ser, plastry bekonu w towarzystwie cebuli czerwonej i piklowanego ogarka. Słodko-kwaśna konfitura z żurawiny – przypomina, że nadeszły chłodniejsze dni.

Bułka z sezamem
Chrupiący ser panierowany
Burger 200 g
Sos do hamburgerów25 g
Sałata 2 liście
Ogórek piklowany20 g
Cebula czerwona15 g
Konfitura z żurawiny30 g
Usmaż ser (frytownica: do złotego koloru / 180°C).
Burgera grilluj przed 4-6 minut.
Ogórka cebulę pokrój.
Na rozciętą, ugrilowaną bułkę posmarowaną sosem i żurawiną ułóż ser, burgera wołowego, sałatę, ogórka i cebulę.
Bułka z sezamem2 zł
Chrupiący ser panierowany5,23 zł
Burger 200 g8,79 zł
Sos do hamburgerów 25 g0,69 zł
Sałata 2 liście0,60 zł
Ogórek piklowany 20 g0,20 zł
Cebula czerwona 15 g0,10 zł
Konfitura z żurawiny 30 g0,89 zł
Koszt porcji18,50 zł
Sugerowana cena sprzedaży55 zł
* prezentowana kalkulacja jest przybliżona
Stwórz zestaw:
Stwórz danie z naszym produktem. Wykorzystaj nasze grafiki i zdjęcia.
Produkt
Opakowanie
Materiały reklamowe

Zobacz również inne warianty:

Podziel się:

Napisz do nas!

Potrzebujesz pomocy w wyborze odpowiedniego produktu / konceptu lub chcesz uzyskać więcej informacji na jego temat? Napisz do nas!