Kotlet schabowy serwowany z kurkami i smażonymi ziemniaczkami z boczkiem

kotlet schabowy z kurkami + ziemniaki

/ kotlet schabowy z kurkami + ziemniaki

Kotlet schabowy serwowany z kurkami i smażonymi ziemniaczkami z boczkiem

Tradycyjne danie idealnie pasujące do menu jesiennego. Boczek i kurki to idealne dopełnienie naszego kotleta schabowego.

10 porcji
Kotlet schabowy 170 g10 szt.
Kurki300 g
Pommes Parisiennes - Małe ziemniaczki 2 kg
Boczek50 g
Olej20 ml
Cebula50 g
Natka pietruszki30 g
Czosnek20 g
Masło50 g
Wykończ masłem, dodaj natkę pietruszki. Dopraw solą i pieprzem.
Na oleju podsmaż bioczek, dodaj kurki, pokrojoną cebulę, czosnek.
Ugotowane ziemnaki potnij na talarki, podsmaz we frytownicy.
Wymieszaj ziemnaiki z podsmażonym boczkiem z kurkami.
Kotlet schabowy przygotuj we frytownicy przez 3,5 min w 170 ℃.
Kotlet schabowy 170 g82,7 zł
Kurki23,5 zł
Pommes Parisiennes - Małe ziemniaczki 15,5 zł
Boczek1,6 zł
Olej10 gr
Cebula10 gr
Natka Pietruszki80 gr
Czosnek50 gr
Masło2,2 zł
Koszt 10 porcji127 zł
Koszt 1 porcji12,7 zł
Sugerowana cena sprzedaży39,9 zł
* prezentowana kalkulacja jest przybliżona
Stwórz zestaw:
Stwórz danie z naszym produktem. Wykorzystaj nasze grafiki i zdjęcia.
Produkt
Opakowanie /akcesorium
Materiały reklamowe

Zobacz również inne warianty:

Podziel się:

Napisz do nas!

Potrzebujesz pomocy w wyborze odpowiedniego produktu / konceptu lub chcesz uzyskać więcej informacji na jego temat? Napisz do nas!