Tradycyjne danie idealnie pasujące do menu jesiennego. Boczek i kurki to idealne dopełnienie naszego kotleta schabowego.
/ kotlet schabowy z kurkami + ziemniaki
Tradycyjne danie idealnie pasujące do menu jesiennego. Boczek i kurki to idealne dopełnienie naszego kotleta schabowego.
| Kotlet schabowy 170 g | 10 szt. |
| Kurki | 300 g |
| Pommes Parisiennes - Małe ziemniaczki | 2 kg |
| Boczek | 50 g |
| Olej | 20 ml |
| Cebula | 50 g |
| Natka pietruszki | 30 g |
| Czosnek | 20 g |
| Masło | 50 g |
| Wykończ masłem, dodaj natkę pietruszki. Dopraw solą i pieprzem. |
| Na oleju podsmaż bioczek, dodaj kurki, pokrojoną cebulę, czosnek. |
| Ugotowane ziemnaki potnij na talarki, podsmaz we frytownicy. |
| Wymieszaj ziemnaiki z podsmażonym boczkiem z kurkami. |
| Kotlet schabowy przygotuj we frytownicy przez 3,5 min w 170 ℃. |
| Kotlet schabowy 170 g | 82,7 zł |
| Kurki | 23,5 zł |
| Pommes Parisiennes - Małe ziemniaczki | 15,5 zł |
| Boczek | 1,6 zł |
| Olej | 10 gr |
| Cebula | 10 gr |
| Natka Pietruszki | 80 gr |
| Czosnek | 50 gr |
| Masło | 2,2 zł |
| Koszt 10 porcji | 127 zł |
| Koszt 1 porcji | 12,7 zł |
| Sugerowana cena sprzedaży | 39,9 zł |
Podziel się:
Potrzebujesz pomocy w wyborze odpowiedniego produktu / konceptu lub chcesz uzyskać więcej informacji na jego temat? Napisz do nas!