Inna odmiana drwala też może być pyszna! Plaster miękkiego sera w plaster w połączeniu z kotletem z kurczaka idealnie sprawdzi się w tej roli.

Inna odmiana drwala też może być pyszna! Plaster miękkiego sera w plaster w połączeniu z kotletem z kurczaka idealnie sprawdzi się w tej roli.
| Bułka sezam | |
| Chrupiący ser panierowany | |
| Kotlet piknikowy | |
| Sałata 2 liście | |
| Sos burgerowy | 25 g |
| Ogórek konserwowy | 20 g |
| Czerwona cebulka | 15 g |
| Pomidor | 50 g |
| Cebulka prażona | 10 g |
| Usmaż ser (frytownica: do złotego koloru / 180°C) oraz kotlet piknikowy (frytownica: 2,5-3 min/170°C). |
| Ogórka, cebulę i pomidora pokrój. |
| Na rozciętą, ugrillowaną bułkę posmarowaną sosem ułóż ser, kotlet piknikowy, sałatę, ogórka, cebulę i pomidora, na koniec posyp prażoną cebulką. |
| Bułka sezam | 2,50 zł |
| Chrupiacy ser panierowany | 5,47 zł |
| Kotlet piknikowy | 1,96 zł |
| Sałata 2 liście | 0,60 zł |
| Sos burgerowy 25 g | 0,67 zł |
| Ogórek konserwowy 20 g | 0,16 zł |
| Czerwona cebulka 15 g | 0,09 zł |
| Pomidor 50 g | 1,20 zł |
| Cebulka prażona 10 g | 0,29 zł |
| Koszt porcji | 12,94 zł |
| Sugerowana cena sprzedaży | 40,00 zł |
Podziel się:
Potrzebujesz pomocy w wyborze odpowiedniego produktu / konceptu lub chcesz uzyskać więcej informacji na jego temat? Napisz do nas!