/ KOWAL WOŁOWY Z KURKAMI
| Burger wołowy 150 g | 10 szt. |
| Ser panierowany 125 g | 10 szt. |
| Bułka burgerowa | 10 szt. |
| Kurki | 400 g |
| Sałata liść | 20 szt. |
| Cebula czerwona | 150 g |
| Sos burgerowy | 400 ml |
| Natka pietruszki | 20 g |
| Sól, pieprz | do smaku |
| Bułkę przyrumień na płycie grillowej. |
| Burgera wysmaż na płycie grillowej, posól na końcu. |
| Ser wysmaż we frytownicy. |
| Kurki usmaż na maśle. Dopraw do smaku solą pieprzem. |
| Bułkę posmaruj sosem, połóż sałatę, a na nią ser. |
| Ser posmaruj sosem, wyłożyć burgera, a na niego usmażone kurki. |
| Górę bułki posmaruj sosem, przykryj bułkę. |
| Burger wołowy 150 g | 83,6 zł |
| Ser panierowany 125 g | 54,7 zł |
| Bułka burgerowa | 25 zł |
| Kurki | 31,3 zł |
| Sałata liść | 20 gr |
| Cebula czerwona | 70 gr |
| Sos burgerowy | 10,7 zł |
| Natka pietruszki | 50 gr |
| Sól, pieprz | 1 zł |
| Koszt 10 porcji | 207,7 zł |
| Koszt 1 porcji | 20,77zł |
| Sugerowana cena sprzedaży | 59,5 zł |
Podziel się:
Potrzebujesz pomocy w wyborze odpowiedniego produktu / konceptu lub chcesz uzyskać więcej informacji na jego temat? Napisz do nas!