Kowal wołowy z kurkami i świeżymi warzywami

KOWAL WOŁOWY Z KURKAMI

/ KOWAL WOŁOWY Z KURKAMI

Kowal wołowy z kurkami i świeżymi warzywami

10 porcji
Burger wołowy 150 g10 szt.
Ser panierowany 125 g10 szt.
Bułka burgerowa10 szt.
Kurki400 g
Sałata liść 20 szt.
Cebula czerwona150 g
Sos burgerowy400 ml
Natka pietruszki20 g
Sól, pieprz do smaku
Bułkę przyrumień na płycie grillowej.
Burgera wysmaż na płycie grillowej, posól na końcu.
Ser wysmaż we frytownicy.
Kurki usmaż na maśle. Dopraw do smaku solą pieprzem.
Bułkę posmaruj sosem, połóż sałatę, a na nią ser.
Ser posmaruj sosem, wyłożyć burgera, a na niego usmażone kurki.
Górę bułki posmaruj sosem, przykryj bułkę.
Burger wołowy 150 g83,6 zł
Ser panierowany 125 g54,7 zł
Bułka burgerowa25 zł
Kurki31,3 zł
Sałata liść20 gr
Cebula czerwona70 gr
Sos burgerowy10,7 zł
Natka pietruszki50 gr
Sól, pieprz 1 zł
Koszt 10 porcji207,7 zł
Koszt 1 porcji20,77zł
Sugerowana cena sprzedaży59,5 zł
* prezentowana kalkulacja jest przybliżona
Stwórz zestaw:
Stwórz danie z naszym produktem. Wykorzystaj nasze grafiki i zdjęcia.
Produkt
Opakowanie /akcesorium
Materiały reklamowe

Zobacz również inne warianty:

Podziel się:

Napisz do nas!

Potrzebujesz pomocy w wyborze odpowiedniego produktu / konceptu lub chcesz uzyskać więcej informacji na jego temat? Napisz do nas!