/ KOWAL WOŁOWY Z KURKAMI
Burger wołowy 150 g | 10 szt. |
Ser panierowany 125 g | 10 szt. |
Bułka burgerowa | 10 szt. |
Kurki | 400 g |
Sałata liść | 20 szt. |
Cebula czerwona | 150 g |
Sos burgerowy | 400 ml |
Natka pietruszki | 20 g |
Sól, pieprz | do smaku |
Bułkę przyrumień na płycie grillowej. |
Burgera wysmaż na płycie grillowej, posól na końcu. |
Ser wysmaż we frytownicy. |
Kurki usmaż na maśle. Dopraw do smaku solą pieprzem. |
Bułkę posmaruj sosem, połóż sałatę, a na nią ser. |
Ser posmaruj sosem, wyłożyć burgera, a na niego usmażone kurki. |
Górę bułki posmaruj sosem, przykryj bułkę. |
Burger wołowy 150 g | 83,6 zł |
Ser panierowany 125 g | 54,7 zł |
Bułka burgerowa | 25 zł |
Kurki | 31,3 zł |
Sałata liść | 20 gr |
Cebula czerwona | 70 gr |
Sos burgerowy | 10,7 zł |
Natka pietruszki | 50 gr |
Sól, pieprz | 1 zł |
Koszt 10 porcji | 207,7 zł |
Koszt 1 porcji | 20,77zł |
Sugerowana cena sprzedaży | 59,5 zł |
Podziel się:
Potrzebujesz pomocy w wyborze odpowiedniego produktu / konceptu lub chcesz uzyskać więcej informacji na jego temat? Napisz do nas!