Soczysta szarpana wołowina sous vide i chrupiący ser to podstawa. Ale kawałki marynowanej dyni – nadają mu wyrazistego charakteru nie tylko na Haloween.
/ Burgery na wiele sposobów
Soczysta szarpana wołowina sous vide i chrupiący ser to podstawa. Ale kawałki marynowanej dyni – nadają mu wyrazistego charakteru nie tylko na Haloween.
| Bułka maślana | |
| Szarpana wołowina | 60 g |
| Chrupiący ser panierowany | |
| Ogorek świeży | 20 g |
| American ketchup | 25 g |
| dynia marynowana | 20 g |
| Usmaż ser (frytownica: do złotego koloru / 180°C). |
| Szarpaną wołowinę upiecz w piecu (10-20 min / 150°C produkt rozmrożony). |
| Ogórka i dynię pokrój. |
| Na rozciętą, ugrillowaną bułkę posmarowaną sosem ułóż ser, szarpaną wołowinę, ogórka oraz dynię. |
| Bułka maślana, | 5,00 zł |
| Szarpana wołowina 60 g | 4,09 zł |
| Chrupiący ser panierowny | 5,47 zł |
| Ogorek świeży 20 g | 0,22 zł |
| American ketchup 25 g | 0,58 zł |
| Dynia marynowana 20 g | 0,65 zł |
| Koszt porcji | 16,01 zł |
| Sugerowana cena sprzedaży | 48,00 zł |
Podziel się:
Potrzebujesz pomocy w wyborze odpowiedniego produktu / konceptu lub chcesz uzyskać więcej informacji na jego temat? Napisz do nas!