Kowal z szarpaną wołowiną i dynią

Soczysta szarpana wołowina sous vide i chrupiący ser to podstawa. Ale kawałki marynowanej dyni – nadają mu wyrazistego charakteru nie tylko na Haloween.

Bułka maślana
Szarpana wołowina 60 g
Chrupiący ser panierowany
Ogorek świeży 20 g
American ketchup25 g
dynia marynowana 20 g
Usmaż ser (frytownica: do złotego koloru / 180°C).
Szarpaną wołowinę upiecz w piecu (10-20 min / 150°C produkt rozmrożony).
Ogórka i dynię pokrój.
Na rozciętą, ugrillowaną bułkę posmarowaną sosem ułóż ser, szarpaną wołowinę, ogórka oraz dynię.
Bułka maślana, 1,99 zł
Szarpana wołowina 60 g3,83 zł
Chrupiący ser panierowny5,23 zł
Ogorek świeży 20 g0,20 zł
American ketchup 25 g0,60 zł
Dynia marynowana 20 g 0,55 zł
Koszt porcji 12,40 zł
Sugerowana cena sprzedaży 37 zł
* prezentowana kalkulacja jest przybliżona
Stwórz zestaw:
Stwórz danie z naszym produktem. Wykorzystaj nasze grafiki i zdjęcia.
Produkt
Opakowanie
Materiały reklamowe

Zobacz również inne warianty:

Podziel się:

Napisz do nas!

Potrzebujesz pomocy w wyborze odpowiedniego produktu / konceptu lub chcesz uzyskać więcej informacji na jego temat? Napisz do nas!