Soczysta szarpana wołowina sous vide i chrupiący ser to podstawa. Ale kawałki marynowanej dyni – nadają mu wyrazistego charakteru nie tylko na Haloween.
/ Burgery na wiele sposobów
Soczysta szarpana wołowina sous vide i chrupiący ser to podstawa. Ale kawałki marynowanej dyni – nadają mu wyrazistego charakteru nie tylko na Haloween.
Bułka maślana | |
Szarpana wołowina | 60 g |
Chrupiący ser panierowany | |
Ogorek świeży | 20 g |
American ketchup | 25 g |
dynia marynowana | 20 g |
Usmaż ser (frytownica: do złotego koloru / 180°C). |
Szarpaną wołowinę upiecz w piecu (10-20 min / 150°C produkt rozmrożony). |
Ogórka i dynię pokrój. |
Na rozciętą, ugrillowaną bułkę posmarowaną sosem ułóż ser, szarpaną wołowinę, ogórka oraz dynię. |
Bułka maślana, | 1,99 zł |
Szarpana wołowina 60 g | 3,83 zł |
Chrupiący ser panierowny | 5,23 zł |
Ogorek świeży 20 g | 0,20 zł |
American ketchup 25 g | 0,60 zł |
Dynia marynowana 20 g | 0,55 zł |
Koszt porcji | 12,40 zł |
Sugerowana cena sprzedaży | 37 zł |
Podziel się:
Potrzebujesz pomocy w wyborze odpowiedniego produktu / konceptu lub chcesz uzyskać więcej informacji na jego temat? Napisz do nas!