Smashburger BBQ z bekonem i plackiem ziemniaczanym

Smashburger BBQ z bekonem i plackiem ziemniaczanym

Burger BBQ z dodatkiem chrupiącego placka. Ciekawa odmiana popularnego wariantu.

1 porcja
Burger wołowy 200 g1 szt.
Ser cheddar plaster2 szt.
Bekon plastry2 szt.
Placek ziemniaczany1 szt.
Sos BBQ40 g
Bułkę przyrumień na płycie grillowej
Burgera odmroź, podziel na 2 części, uformuj kulki
Placka ziemniaczanego usmaż we frytownicy, boczek zgriluj aż stanie się chrupiący
Kotlety rozgnieć praską i griluj (temp/ 250 stopni) do uzyskania skarmelizowanych brzegów
Podważ szpatułką i odwróć na drugą stronę. Posól, połóż plasterki sera i smaż przez krótką chwilę
Bułkę posmaruj sosem BBQ, wyłóż placka ziemniaczanego a następnie kotlety przełożone serem
Górę bułki posmaruj sosem BBQ i przykryj bułkę
Burger wołowy 200 g11,15 zł
Ser cheddar plaster1,44 zł
Bekon plastry1,71 zł
Placek ziemniaczany0,75 zł
Sos BBQ0,8 zł
Koszt 1 porcji15,85 zł
Sugerowana cena sprzedaży
* prezentowana kalkulacja jest przybliżona
Stwórz zestaw:
Stwórz danie z naszym produktem. Wykorzystaj nasze grafiki i zdjęcia.
Produkt
Opakowanie /akcesorium
Materiały reklamowe

Zobacz również inne warianty:

Podziel się:

Napisz do nas!

Potrzebujesz pomocy w wyborze odpowiedniego produktu / konceptu lub chcesz uzyskać więcej informacji na jego temat? Napisz do nas!