Burger BBQ z dodatkiem chrupiącego placka. Ciekawa odmiana popularnego wariantu.

Burger BBQ z dodatkiem chrupiącego placka. Ciekawa odmiana popularnego wariantu.
| Burger wołowy 200 g | 1 szt. |
| Ser cheddar plaster | 2 szt. |
| Bekon plastry | 2 szt. |
| Placek ziemniaczany | 1 szt. |
| Sos BBQ | 40 g |
| Bułkę przyrumień na płycie grillowej |
| Burgera odmroź, podziel na 2 części, uformuj kulki |
| Placka ziemniaczanego usmaż we frytownicy, boczek zgriluj aż stanie się chrupiący |
| Kotlety rozgnieć praską i griluj (temp/ 250 stopni) do uzyskania skarmelizowanych brzegów |
| Podważ szpatułką i odwróć na drugą stronę. Posól, połóż plasterki sera i smaż przez krótką chwilę |
| Bułkę posmaruj sosem BBQ, wyłóż placka ziemniaczanego a następnie kotlety przełożone serem |
| Górę bułki posmaruj sosem BBQ i przykryj bułkę |
| Burger wołowy 200 g | 11,15 zł |
| Ser cheddar plaster | 1,44 zł |
| Bekon plastry | 1,71 zł |
| Placek ziemniaczany | 0,75 zł |
| Sos BBQ | 0,8 zł |
| Koszt 1 porcji | 15,85 zł |
| Sugerowana cena sprzedaży |
Podziel się:
Potrzebujesz pomocy w wyborze odpowiedniego produktu / konceptu lub chcesz uzyskać więcej informacji na jego temat? Napisz do nas!