/ WRAP KOWALA Z SZARPANĄ WOŁOWINĄ I KURKAMI
| Szarpana wołowina | 700 g |
| Ser panierowany 80 g | 10 sztuk |
| Kurki | 300 g |
| Sałata | 20 liści |
| Sos majonezowy | 300 ml |
| Czosnek | 15 g |
| Śliwkowy sos BBQ | 200 ml |
| Cebula | 50 g |
| Natka pietruszki | 30 g |
| Masło | 40 g |
| Wino | 50 ml |
| Szarpaną wołowinę podsmaż, podlej śliwkowym sosem BBQ. |
| Wysmaż ser panierowany. |
| Kurki podsmaż na maśle z cebulą i czosnkiem, podlej winem i dodaj natkę pietruszki. |
| Szarpaną wołowinę przełóż na podgrzaną tortillę, posmarowaną sosem. |
| Wyłóż poszarpany ser, kurki, polej sosem i zwiń. |
| Podsmaż na patelni lub w kontakt grillu. Podawaj z frytkami. |
| Szarpana wołowina | 45,9 zł |
| Ser panierowany 80 g | 35 zł |
| Kurki | 23,5 zł |
| Salata | 20 gr |
| Sos majonezowy | 5,9 zł |
| Czosnek | 40 gr |
| Śliwkowy sos bbg | 3 zł |
| Cebula | 10 gr |
| Natka pietruszki | 80 gr |
| Masło | 1,8 zł |
| Wino | 1,5 zł |
| Koszt 10 porcji | 118,1 zł |
| Koszt 1 porcji | 11,81 zł |
| Sugerowana cena sprzedaży | 39,8 zł |
Podziel się:
Potrzebujesz pomocy w wyborze odpowiedniego produktu / konceptu lub chcesz uzyskać więcej informacji na jego temat? Napisz do nas!