/ WRAP KOWALA Z SZARPANĄ WOŁOWINĄ I KURKAMI
Szarpana wołowina | 700 g |
Ser panierowany 80 g | 10 sztuk |
Kurki | 300 g |
Sałata | 20 liści |
Sos majonezowy | 300 ml |
Czosnek | 15 g |
Śliwkowy sos BBQ | 200 ml |
Cebula | 50 g |
Natka pietruszki | 30 g |
Masło | 40 g |
Wino | 50 ml |
Szarpaną wołowinę podsmaż, podlej śliwkowym sosem BBQ. |
Wysmaż ser panierowany. |
Kurki podsmaż na maśle z cebulą i czosnkiem, podlej winem i dodaj natkę pietruszki. |
Szarpaną wołowinę przełóż na podgrzaną tortillę, posmarowaną sosem. |
Wyłóż poszarpany ser, kurki, polej sosem i zwiń. |
Podsmaż na patelni lub w kontakt grillu. Podawaj z frytkami. |
Szarpana wołowina | 45,9 zł |
Ser panierowany 80 g | 35 zł |
Kurki | 23,5 zł |
Salata | 20 gr |
Sos majonezowy | 5,9 zł |
Czosnek | 40 gr |
Śliwkowy sos bbg | 3 zł |
Cebula | 10 gr |
Natka pietruszki | 80 gr |
Masło | 1,8 zł |
Wino | 1,5 zł |
Koszt 10 porcji | 118,1 zł |
Koszt 1 porcji | 11,81 zł |
Sugerowana cena sprzedaży | 39,8 zł |
Podziel się:
Potrzebujesz pomocy w wyborze odpowiedniego produktu / konceptu lub chcesz uzyskać więcej informacji na jego temat? Napisz do nas!