Wrap Kowala z szarpaną wołowiną i kurkami

/ WRAP KOWALA Z SZARPANĄ WOŁOWINĄ I KURKAMI

Wrap Kowala z szarpaną wołowiną i kurkami

10 porcji
Szarpana wołowina700 g
Ser panierowany 80 g10 sztuk
Kurki300 g
Sałata20 liści
Sos majonezowy 300 ml
Czosnek15 g
Śliwkowy sos BBQ200 ml
Cebula50 g
Natka pietruszki30 g
Masło40 g
Wino50 ml
Szarpaną wołowinę podsmaż, podlej śliwkowym sosem BBQ.
Wysmaż ser panierowany.
Kurki podsmaż na maśle z cebulą i czosnkiem, podlej winem i dodaj natkę pietruszki.
Szarpaną wołowinę przełóż na podgrzaną tortillę, posmarowaną sosem.
Wyłóż poszarpany ser, kurki, polej sosem i zwiń.
Podsmaż na patelni lub w kontakt grillu. Podawaj z frytkami.
Szarpana wołowina45,9 zł
Ser panierowany 80 g35 zł
Kurki23,5 zł
Salata20 gr
Sos majonezowy 5,9 zł
Czosnek40 gr
Śliwkowy sos bbg3 zł
Cebula10 gr
Natka pietruszki80 gr
Masło1,8 zł
Wino1,5 zł
Koszt 10 porcji118,1 zł
Koszt 1 porcji11,81 zł
Sugerowana cena sprzedaży39,8 zł
* prezentowana kalkulacja jest przybliżona
Stwórz zestaw:
Stwórz danie z naszym produktem. Wykorzystaj nasze grafiki i zdjęcia.
Produkt
Opakowanie /akcesorium
Materiały reklamowe

Zobacz również inne warianty:

Podziel się:

Napisz do nas!

Potrzebujesz pomocy w wyborze odpowiedniego produktu / konceptu lub chcesz uzyskać więcej informacji na jego temat? Napisz do nas!