/ WRAP KOWALA ZE STRIPSAMI I ŻURAWINĄ
Stripsy | 20 szt. |
Ser panierowany 80 g | 10 szt. |
Sałata liść | 20 szt. |
Konfitura z żurawiny | 300 g |
Chrzan | 100 g |
Śmietana 30 % | 200 ml |
Wysmaż stripsy oraz ser panierowany, |
Śmietanę połącz z chrzanem, dodaj szczyptę cukry. |
Stripsy oraz poszarpany ser panierowany wyłóż na podgrzaną tortille. |
Nałóż konfiturę z żurawiny i sos chrzanowy. Zwiń. |
Podsmaż na patelni lub w kontakt grillu. Podawaj z frytkami. |
Stripsy | 38,7 zł |
Ser panierowany 80 g | 35 zł |
Sałata liść | 20 gr |
Konfitura z żurawiny | 8 zł |
Chrzan | 1,6 zł |
Śmietana 30 proc | 3,9 zł |
Koszt 10 porcji | 87,4 zł |
Koszt 1 porcji | 8,74 zł |
Sugerowana cena sprzedaży | 27,9 zł |
Podziel się:
Potrzebujesz pomocy w wyborze odpowiedniego produktu / konceptu lub chcesz uzyskać więcej informacji na jego temat? Napisz do nas!