/ żeberka z bigosem + cząstki ziemniaka
| Żeberka wieprzowe AJ Food | 10 szt. |
| Ziemniaczki "wedges" | 1,5 kg |
| Kapusta kiszona | 1 kg |
| Śliwki wędzone | 100 g |
| Słodka kapusta | 1,3 kg |
| Cebula | 30 g |
| Kawałki mięsa dziczyzny - Łopatka | 300 g |
| Kiełbasa Myśliwska | 150 g |
| Koncentrat pomidorowy | 2 łyżki |
| Liście laurowe | 5 szt. |
| Ziele angielskie | 10 szt. |
| Cukier | 50 g |
| Czerwone wino | 150 ml |
| Kurki do dekoracji | 150 g |
| Czosnek | 10 g |
| Masło | 30 g |
| Olej | 30 ml |
| Żeberka - podgrzewaj 30 min, w kąpieli wodnej w temperaturze 80 stopni. |
| Podsmaż na oleju dziczyznę i kiełbasę, a następnie cebulę. |
| Dodaj kiszoną kapustę, liść laurowy i zielę angielskie. Obgotuj. |
| Dodaj kapustę slodką, koncentrat pomidorowy i czerwone wino. |
| Przypraw do smaku solą, cukrem, słodką i wędzoną papryką. |
| Gotuj do miękkości. |
| Ziemniaczki wedges przygotuj we frytownicy. |
| Żeberka udekoruj smażonymi kurkami, serwuj z chrupiącymi cząstkami ziemniaka i bigosem. |
| Żeberka wieprzowe AJ Food | 337,5 zł |
| Kapusta kiszona | 8,5 zł |
| Śliwki wędzone | 3,5 zł |
| Słodka kapusta | 3,2 zł |
| Cebula | 10 gr |
| Kawałki miesa dziczyzny - łopatka | 24 zł |
| Kiełbasa myśliwska | 9,5 zł |
| Koncentrat pomidorowy | 30 gr |
| Liście laurowe | 20 gr |
| Ziele angielskie | 40 gr |
| Cukier | 30 gr |
| Czerwone wino | 5 zł |
| Ziemniaczki "wedges" | 17 zł |
| Kurki do dekoracji | 11,7 zł |
| Czosnek | 30 gr |
| Masło | 1,3 zł |
| Olej | 20 gr |
| Koszt 10 porcji | 423 zł |
| Koszt 1 porcji | 42,3 zł |
| Sugerowana cena sprzedaży | 89,9 zł |
Podziel się:
Potrzebujesz pomocy w wyborze odpowiedniego produktu / konceptu lub chcesz uzyskać więcej informacji na jego temat? Napisz do nas!