Devolay z masłem i natką pietruszki

całomięśniowekalibrowanepoliczalnepanierowaneręczna produkcja

Devolay z masłem i natką pietruszki

Zawijany kotlet z rozbitego plastra fileta z masłem i aromatyczną natką. Delikatnie doprawiony solą i pieprzem, lekko upanierowany. Ręcznie robiony. Klasyka kuchni tradycyjnej w doskonałym wydaniu.

  • Z całego plastra fileta

  • Ręcznie robiony

  • Pracochłonny produkt w wygodnej i szybkiej wersji

  • Możliwość przygotowania we frytownicy po uprzednim rozmrożeniu

Frytownica

Produkt zamrożony: Ok. 7minut / 175 C, a następnie piec w piecu 8 minut / 160 C Produkt rozmrożony: Ok. 5 minut / 175 C

Piec konwekcyjny

20 min / 180°C

Merrychef

1:50 min

Przetworzenie: wstępnie podsmażone
Przechowywanie: mroźnia / zamrażarka

Nr artykułu: 003.301

Zobacz również:

Napisz do nas!

Potrzebujesz pomocy w wyborze odpowiedniego produktu / konceptu lub chcesz uzyskać więcej informacji na jego temat? Napisz do nas!