/ CHICKEN KOWAL Z PIKLOWANĄ DYNIĄ
| Stripsy z kurczaka | 20 szt. |
| Ser panierowany 125 g | 10 szt. |
| Bułka burgerowa | 10 szt. |
| Dynia | 300 g |
| Cebula | 150 g |
| Piklowane ogórki | 150 g |
| Sałata liść | 20 szt. |
| Sos burgerowy | 400 g |
| Ocet | 200 ml |
| Cukier | 20 gr |
| Ziele angielskie szt | 2 szt. |
| Sriracha | 20 ml |
| Liść laurowy | 2 szt. |
| Bułkę przyrumień na płycie grillowej. |
| Stripsy i panierowany ser usmaż we frytownicy. |
| Przygotuj tagiatelle z dyni i włóż do zalewy octowej (z cukrem, zielem angielskim, liściem laurowym i syracha). |
| Bułkę posmaruj sosem, połóż sałatę, a na nią ser posmarowany sosem i stripsy. |
| Wyłóż pikle. |
| Górę bułki posmaruj sosem, przykryj bułkę. |
| Stripsy z kurczaka | 38,7 zł |
| Ser panierowany 125 g | 54,7 zł |
| Bułka burgerowa | 25 zł |
| Dynia | 1,3 zł |
| Cebula | 40 gr |
| Piklowane ogórki | 1,5 zł |
| Sos burgerowy | 10,7 zł |
| Ocet | 3,3 zł |
| Cukier | 10 gr |
| Ziele angielskie | 10 gr |
| Sriracha | 1,1 zł |
| Liść laurowy | 10 gr |
| Koszt 10 porcji | 137,2 |
| Koszt 1 porcji | 13,72 |
| Sugerowana cena sprzedaży | 49,9 zł |
Podziel się:
Potrzebujesz pomocy w wyborze odpowiedniego produktu / konceptu lub chcesz uzyskać więcej informacji na jego temat? Napisz do nas!