/ CHICKEN KOWAL Z PIKLOWANĄ DYNIĄ
Stripsy z kurczaka | 20 szt. |
Ser panierowany 125 g | 10 szt. |
Bułka burgerowa | 10 szt. |
Dynia | 300 g |
Cebula | 150 g |
Piklowane ogórki | 150 g |
Sałata liść | 20 szt. |
Sos burgerowy | 400 g |
Ocet | 200 ml |
Cukier | 20 gr |
Ziele angielskie szt | 2 szt. |
Sriracha | 20 ml |
Liść laurowy | 2 szt. |
Bułkę przyrumień na płycie grillowej. |
Stripsy i panierowany ser usmaż we frytownicy. |
Przygotuj tagiatelle z dyni i włóż do zalewy octowej (z cukrem, zielem angielskim, liściem laurowym i syracha). |
Bułkę posmaruj sosem, połóż sałatę, a na nią ser posmarowany sosem i stripsy. |
Wyłóż pikle. |
Górę bułki posmaruj sosem, przykryj bułkę. |
Stripsy z kurczaka | 38,7 zł |
Ser panierowany 125 g | 54,7 zł |
Bułka burgerowa | 25 zł |
Dynia | 1,3 zł |
Cebula | 40 gr |
Piklowane ogórki | 1,5 zł |
Sos burgerowy | 10,7 zł |
Ocet | 3,3 zł |
Cukier | 10 gr |
Ziele angielskie | 10 gr |
Sriracha | 1,1 zł |
Liść laurowy | 10 gr |
Koszt 10 porcji | 137,2 |
Koszt 1 porcji | 13,72 |
Sugerowana cena sprzedaży | 49,9 zł |
Podziel się:
Potrzebujesz pomocy w wyborze odpowiedniego produktu / konceptu lub chcesz uzyskać więcej informacji na jego temat? Napisz do nas!