Kowal Chicken ze stripsami i piklowaną dynią, cebulą i ogórkami

CHICKEN KOWAL z piklowaną dynią

/ CHICKEN KOWAL Z PIKLOWANĄ DYNIĄ

Kowal Chicken ze stripsami i piklowaną dynią, cebulą i ogórkami

10 porcji
Stripsy z kurczaka20 szt.
Ser panierowany 125 g10 szt.
Bułka burgerowa10 szt.
Dynia300 g
Cebula150 g
Piklowane ogórki 150 g
Sałata liść20 szt.
Sos burgerowy400 g
Ocet200 ml
Cukier20 gr
Ziele angielskie szt2 szt.
Sriracha20 ml
Liść laurowy2 szt.
Bułkę przyrumień na płycie grillowej.
Stripsy i panierowany ser usmaż we frytownicy.
Przygotuj tagiatelle z dyni i włóż do zalewy octowej (z cukrem, zielem angielskim, liściem laurowym i syracha).
Bułkę posmaruj sosem, połóż sałatę, a na nią ser posmarowany sosem i stripsy.
Wyłóż pikle.
Górę bułki posmaruj sosem, przykryj bułkę.
Stripsy z kurczaka38,7 zł
Ser panierowany 125 g54,7 zł
Bułka burgerowa25 zł
Dynia1,3 zł
Cebula40 gr
Piklowane ogórki 1,5 zł
Sos burgerowy10,7 zł
Ocet3,3 zł
Cukier10 gr
Ziele angielskie10 gr
Sriracha1,1 zł
Liść laurowy10 gr
Koszt 10 porcji137,2
Koszt 1 porcji13,72
Sugerowana cena sprzedaży49,9 zł
* prezentowana kalkulacja jest przybliżona
Stwórz zestaw:
Stwórz danie z naszym produktem. Wykorzystaj nasze grafiki i zdjęcia.
Produkt
Opakowanie /akcesorium
Materiały reklamowe

Zobacz również inne warianty:

Podziel się:

Napisz do nas!

Potrzebujesz pomocy w wyborze odpowiedniego produktu / konceptu lub chcesz uzyskać więcej informacji na jego temat? Napisz do nas!